هندوستان/دهلی

16 Mar 2020

بهترین غذاهای تور هند

مرغ کره ای
در سال 1950 برای بار اول در دهلی،  نوعی مرغ کره ای پخت شد و  جزو غذاهای محبوب هندی قرار گرفت و همین طور در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفت ، البته در جاهای دیگر دنیا به صورت جعلی این غذا تهیه شد که از خوراک اصلی آن فاصله دارد. اگر مرغ کره ای شما با کشمش و سس گوجه فرنگی پر شده بود و طعمی شیرین داشت، شک نکنید که مرغ کره ای نخورده اید. برای تهیه  این غذا شما به روغن زیتون، پیاز، سیر، زنجبیل، کره و پوره گوجه فرنگی و مرغ کامل نیاز خواهید داشت.

مرغ کره ای هندوستان

مرغ کبابی هندی

مطمئنا اگر فقط یک بار از غذای هندی که مرغ کبابی نام دارد میل کنید دیگر آن را رها نخواهید کرد و بارها و بارها امتحان خواهید کرد. طبخ این غذا بسیار راحت و آسان و با مواد اولیه که در دسترس است انجام می شود و معمولا به همراه برنج باسماتی که با زرد چوبه پخته شده و چند تکه پیاز سرو می شود. دستور غذایی آن به این شرح است: این غذا به شیوه سنتی در تنور و یا کوره پخته می شود. تکه های مرغ را چندین ساعت در مخلوط ادویه های مختلف و ماست می ریزند و بعد آن را کباب می کنند. رنگ نارنجی معروف این غذا، حاصل مخلوط زردچوبه و فلفل است که با همراهی بوی دودی آن واقعا اشتهای هر کس را تحریک می کند.

مرغ تکه ای با ادویه ماسالا

یکی دیگر از غذاهای تند هندی مرغ تکه ای با ادویه ماسالا است که علاوه بر فلفل از ادویه های مختلف دیگری نیز تهیه شده است. تیکا به معنای تیکه کردن یا قطعه کردن است و مستقیما به شکل تکه ای مرغ ها اشاره دارد. برای تهیه این غذا دستورالعملی را در اختیارتان قرار خواهیم داد: این غذا به ماست تازه، قارچ خرد شده ی تازه، سیر له شده، سس مایونز، فلفل و آبلیمو، ۱ مرغ سالم و ادویه ی ماسالا احتیاج دارید. معروف ترین شکل سرو این غذا نوع کبابی آن به همراه کرمی شیرین که بر روی آن ریخته شده است می باشد.

روغن جوش

شما تنها با داشتن ۱ کیلوگرم گوشت بره، ماست، برگ خلیج، گل میخک، فلفل قرمز، دارچین، تخم کتان، پودر گشنیز، زیره، رب زنجبیل، پیاز و نمک می توانید غذایی هندی به نام روغن جوش را تهیه کنید! البته نام دیگر این غذا بره قرمز است و رنگ قرمز آن از نوعی قارچ کشمیری گرفته می شود.


کوفته مالائی

ترکیبی از کوفته و سس، به وجود آورنده غذایی مناسب و بسیار خوشمزه برای مسافران تور هند است که به دنبال غذایی جایگزین به جای غذاهای گوشتی و کبابی هستند. این غذای لذیذ کوفته مالائی نام دارد و مواد تشکیل دهنده  این غذا سیب زمینی، هویج، لوبیا، نخودفرنگی و ذرت شیرین است و حتی برای جایگزین کردن پنیر آن، میتوان از خمیر توفو استفاده کرد و هم چنین برای تهیه کوفته این غذا سیب زمینی آب پز، سبزیجات مخلوط آب پز شده شامل هویج، لوبیا، نخودفرنگی، ذرت شیرین، پودر زیره، پودر گشنیز، آجیل خورد شده، کشمش و برای سس آن؛ روغن آفتابگردان، پیاز،خمیر سیر، رب زنجبیل، پودر گشنیز، زیره، خشخاش و آجیل خورد شده نیاز است.